×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Ninjas in Pyjamas utslagna ur ESL Pro League — Sangalduon närmar sig slutspel

1
Wildcard-duon och Ninjas in Pyjamas har gjort sitt i ESL Pro League.
Den femte speldagen på Malta startade strålande ur en svensk synvinkel när Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije överlevde det första hindret i sista chansen-kvalet. Svenskduons lag Sangal besegrade australiensarna i FlyQuest med 2—0 i kartor.

Sangal
jottAAA, LNZ, SaMeY, xfl0ud, yxngstxr

Australien FlyQuest
aliStair, dexter, INS, Liazz, Vexite

Senare under dagen väntade ett returmöte mellan Ninjas in Pyjamas och Heroic — även det i sista chansen-kvalet. Ninjorna startade matchen bäst genom att vinna första kartan men Heroic lyckades vända underläget och gick segrande från matchen med 2—1 i kartor.

Ninjas in Pyjamas
alex, isak, maxster, REZ, r1nkle

Heroic
degster, kyxsan, NertZ, sjuush, TeSeS

Samtidigt som NIP spelade sin match kämpade svenskarna Tim "susp" Ångström och Love "phzy" Smidebrant om överlevnad. Duons lag Wildcard hade det svårt mot det franska laget 3DMAX och förlorade matchen med 0—2 i kartor.

VärldenWildcard
JBa, Sonic, stanislaw, susp, phzy

3DMAX
Djoko, Ex3rcice, Graviti, Lucky, Maka

Dagens resultat innebär att Sangal och Heroic ställs mot varandra i kvalets sista och avgörande match. Den matchen spelas under söndagen och vinnaren belönas med en slutspelsplats. ESL Pro League-resan är över för NIP och Wildcard-svenskarna.

Artikelbild: Daniel Sandström, Pressbild/PGL och Sangal/X
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..