×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP inbjudna till Svenska Cupen-slutspelet: "Betyder mycket att få spela en turnering på hemmaplan"

1
Ninjas in Pyjamas ser fram emot att spela inför de svenska fansen.
Det svenska storlaget Ninjas in Pyjamas får en inbjudan till Svenska Cupen. Det ikoniska laget, som vann den första upplagan av Svenska Cupen, är tillbaka för tredje året i rad och får en direktinbjudan till tävlingens LAN-slutspel.

— För oss betyder det mycket att få spela en turnering på hemmaplan och våra svenska fans. Vi vet att det finns mycket lag som är bättre än vad folk tror där ute i Sverige och att de alla kan ge oss en tuff match, vi gillar alltid att anta utmaningar, säger Björn "THREAT" Pers i ett uttalande.

Ninjorna blir det fjärde och sista laget som som får en inbjudan till LAN-slutspelet. Sedan tidigare har Eyeballers, Metizport och Johnny Speeds mottagit en inbjudan till slutspelet. Alliance och Lilmix har bjudits in till tävlingens gruppspel.

Nästa vecka arrangeras två av de tre öppna kvalen till Svenska Cupen. Mer information hittar du här.


Artikelbild: NIP/X
Videokälla: Esportstudion/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..