×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-chefen efter misslyckade kvalet: "Mer självsäkra på LAN"

1
Esportchefen hoppas att laget kan revanschera sig under ESL Pro League.
Ninjas in Pyjamas föll tungt i gårdagens ESL Challenger Atlanta-kval. Den huvudsakligen svenska femman förlorade två raka matcher och slutade därmed på en sistaplats i kvalet — ett resultat som inte kan beskrivas som annat än ett fiasko.

Efter uttåget valde NIP:s esportchef Erik Wendel att kommentera lagets insats och fansens frustration och besvikelse.

"Jag ser vad ni skriver, jag ser frustrationen, jag ser besvikelsen, och jag... förstår helt. Jag delar era känslor, laget delar era känslor, vi alla gör det", inleder Wendel sitt inlägg.

I inlägget framhäver Wendel att den senaste tiden varit tuff för laget och man kämpat hårt för att åter hitta formen. Han skriver också att laget kämpat med sitt självförtroende och prestation särskilt i onlinematcher och att man har mer självförtroende i LAN-miljö.

"Om några dagar reser laget till ESL Pro League, och hur galet det än kan låta är de mer självsäkra på LAN än att spela dessa onlinematcher. Det är ingen hemlighet att laget har haft svårt att hitta sitt spel online, men när de åker till LAN faller bitarna på plats. Att vi har svårt för onlinematcher är naturligtvis ett problem vi måste lösa, men just nu är vårt fokus på EPL", skriver han.

Ninjas In Pyjamas spelar sin första match i ESL Pro League på tisdag nästa vecka. Laget har seedats till grupp A och möter Heroic i sin öppningsmatch.


Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..