×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

maxster briljerar i Skyesports Masters — NIP krossar motståndet i första matchen

2
Max "maxster" Jansson var servern bästa spelare när Ninjas In Pyjamas körde över Gods Reign.
Ninjas in Pyjamas fick bästa möjliga start på onlinetävlingen Skyesports Masters. På tisdagskvällen besegrade NIP det indiska laget Gods Reign 2-0 efter två övertygande vinster på Anubis (13-1) och Ancient (13-5).

Ninjas in Pyjamas
alex, REZ, BluePh0enix, maxster, r1nkle

Indien Gods Reign
Bhavi, R2B2, Ph1NNNN, yoom, f1redup

För NIP-svenskarna Fredrik "REZ" Sterner och Max "maxster" Jansson blev matchen en riktig succé. REZ var tillsammans med Alejandro "alex" Masanet bäst på servern på Anubis och på Ancient dominerade maxster med 21 kills och imponerande 117 i ADR.

Vinsten innebär att NIP är klara för upper bracket-semifinal i tävlingen som spelas i ett double elimination-format. Där får NIP möta BetBoom som besegrade BIG i sin första match. Matchen mellan NIP och BetBoom spelas på torsdag klockan 18:00.

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: A1 Gaming League/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..