×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Fansens vädjan till NiKo: "För guds skull, snälla stanna i G2"

1
G2 Esports-fans vädjar till Nikola "NiKo" Kovač att stanna i laget.
För en månad sedan rapporterade nyhetssajten Sheep Esports att Nikola "NiKo" Kovač kommer att lämna G2 Esports efter säsongen för att istället spela med Falcons Esports. Nu, efter G2:s seger i Blast Premier Fall Final, vädjar flera fans till NiKo att stanna i laget.

I Reddit-tråden "NiKo, for the love of all fans of CS, please stay in G2" skriver användaren Overall_Pianist_7503 att flera fans hjärtan kommer att krossas om NiKo lämnar G2.

"Vi älskar att se dig här och tror att du kommer att vinna många fler turneringar. Du är ansiktet för CS2", skriver användaren i sin trådstart.

Diskussionen i tråden har snabbt fått spridning, med blandade åsikter bland fansen. Trådens mest uppröstade svar kommer från användaren ChatoicFlameZz, som tror att det är lönlöst att vädja till NiKo om att stanna och att flytten kommer att leda till ett antiklimax för G2-fans.

"Det finns ingen återvändo när du väl bestämt dig. Tyvärr kommer denna kärna med malbs, NiKo och m0NESY bara hålla i fem månader. Kommer att bli en av de största 'what ifs'", skriver användaren.

Samtidigt är det många fans som uttrycker förståelse för NiKos möjliga beslut. Ett byte till Falcons tros vara ekonomiskt lukrativt för spelaren vilket många ser som ett legitimt skäl att byta lag.

"Jag klandrar honom inte för att säkra pengarna, NiKo blir inte yngre och man kan inte stanna i esport för alltid", skriver woodgrove3.

Läs diskussionen:
NiKo, for the love of all fans of CS, please stay in G2
byu/Overall_Pianist_7503 inGlobalOffensive

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..