×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

NiKo berättar om förstörda skrivbordet: "Förmodligen en överreaktion"

1
Nikola "NiKo" Kovač berättar om frustrationen efter den missade clutchen.
Nikola "NiKo" Kovač skapade rubriker under semifinalen mellan G2 Esports och Team Vitality i Blast Premier Fall Final, efter att han slagit sönder sitt skrivbord av frustration och skadat sin egen hand under matchen. Incidenten inträffade på Mirage, där NiKo var nära att vinna en avgörande 1v5-clutch men förlorade den sista duellen.

I en intervju med nyhetssajten Pley.GG efter matchen reflekterade NiKo över sitt agerande som han menade gav honom en boost under resten av matchen:

— Att jag förlorade duellen var väldigt frustrerande för det var en free kill. Men ja, förmodligen en överreaktion från min sida, men det hjälpte mig i slutändan, på ett sätt, sade NiKo och fortsatte:

— För mig var det som en omstart så jag kunde komma tillbaka till matchen och hjälpa till att stänga den.

Trots den intensiva frustrationen visade laget starkt stöd för NiKo.

— Halva laget visste inte ens vad som hände. Det var bara m0NESY som såg det. Men alla var där för mig och sa: "Det är lugnt, nu gör vi den här comebacken"

NiKo och G2 lyckades trots allt vända matchen och säkrade en plats i finalen efter en dramatisk comeback mot Vitality. Gårdagens final mot Natus Vincere vann sedan G2 med 3-1 i kartor.


Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..