×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Officiellt: s1mple klar för comeback inför Majorn i Kina

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev lånas ut till Falcons.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev har officiellt anslutit sig till Falcons Esports på ett tre månaders lån från Natus Vincere. Det bekräftar bägge organisationerna idag.

"Dags att återvända till LAN, det var mitt mål från första början — att spela i Majorn i Shanghai!", skriver s1mple själv om utlåningen i ett inlägg på X.

Falcons har kämpat med resultaten den senaste tiden och slutade bland annat på en delad sistaplats i Blast Premier Fall Final och lagets coach Danny "zonic" Sørensen har uttryckt att laget är i behov av förändringar. En av dessa förändringar bli nu att Falcons tar in världens kanske främsta CS-spelare, s1mple, för att förstärka laget inför den kommande RMR-tävlingen i Shanghai.

s1mple ersätter den spanska AWP-spelaren Álvaro "SunPayus" García som nu lämnar laget efter 9 månader. Under det senaste året har s1mple varit inaktiv och bara spelat en officiell tävlingsmatch i Counter-Strike 2. Det skedde med Falcons tidigare i år när laget förlorade mot det svenska laget Metizport i Blast Premier Spring Showdown.

Falcons är nu:
Peter "dupreeh" Rasmussen
Emil "Magisk" Reif
Marco "Snappi" Pfeiffer
Pavle "Maden" Bošković
Oleksandr "s1mple" Kostyliev


Artikelbild: Luc Bouchon/ESL och Pressbild/Falcons
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..