×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

MalbsMd om NiKos storspel: "Riktigt stolt över att få spela med honom"

1
G2 Esports är vidare till final, mycket tack vare Nikola "NiKo" Kovačs starka insats.
Under lördagskvällen utspelades en dramatisk semifinalmatch då G2 Esports ställdes mot Team Vitality med en finalplats i potten. I slutändan var det G2 Esports som knep matchen 2-1, och då var det stjärnriflern Nikola "NiKo" Kovač som spelade allra bäst på servern. I en intervju med sajten esports.gg berättade den nyvärvade lagkamraten Mario "malbsMd" Samayoa om hur det är att spela med sådana legendariska spelare:

"Han är helt galen. Det här är första dagen som jag i varje enskilt ögonblick njutit av att spela med honom. Sättet han kommunicerar, hur han spelar, hur han skjuter, den här killen är galen. Jag är super stolt över att få spela med honom. Han är självklart riktigt bra", säger MalbsMd i intervjun.

NiKo har varit i CS-scenen i över ett decennium, men lagets in-game leader Janusz "Snax" Pogorzelski har varit omkring längre än så, sedan 2010. Värvningen av Snax till G2 Esports var inledningsvis kontroversiell då många ansåg att den 31-årige ledaren har tappat sin form och inte längre har vad som krävs för att vinna. Nu är laget i en av årets största LAN-finaler, och trots några svajiga resultat och motvind från fansen har G2 Esports lyckats prestera bättre än förväntat. MalbsMd menar att succén kommer från att alla bitar faller på plats i laget:

"Att vi har en så bra grupp gör oss chill. Jag skrattar alltid i laget, TaZ hejar på oss, Janusz (Snax, reds. anm.) är alltid där. Att vi är en bra grupp är nyckeln."

Finalen i Blast Premier Fall Final spelas idag klockan 16:00. Det är en bo5-match där vinnaren åker hem med 200 000 dollar (~2 miljoner kronor) och kvalar till Blast World Final, en av årets största LAN-tävlingar.

Artikelbild: Marius Faulhaber/Esports World Cup och Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..