×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Här slår NiKo sönder skrivbordet - efter en misslyckad 1v5-clutch

1
Blod, svett och tårar i semifinalsdramat.
Ibland tar känslorna över. Så var det för Nikola "NiKo" Kovač under gårdagens semifinalsmatch mot Team Vitality. På den tredje och avgörande kartan ställdes riflern inför en 1v5, och hur clutchförsöket avslutades har redan nu blivit viralt.

NiKo lyckades döda fyra motståndare, planterade bomben och ställdes nu mot Dan "apEX" Madesclaire i en 1v1. Trots att NiKo först får syn på apEX lyckas den franska in-game leadern vända och döda honom. Irriterad över att han misslyckades med en av de viktigaste och snyggaste clutchrundorna i sitt liv slår NiKo frustrerat i skrivbordet. Inte bara fick bordet ett hål i sig, men NiKo började även blöda på handen. Kartan gick in i en kort paus för att NiKo skulle få torka av allt blod från händerna och musen.

"När jag dödade fyra stycken så visste jag att jag borde vunnit clutchen, det var därför jag blev frustrerad. Jag hade clutchen i mina händer, men missade apEX. Jag vet inte om jag skulle kunna komma tillbaka i spelet om jag inte slog bordet, det var viktigt för mig att få ut all frustration", berättade NiKo i en intervju med CS-sajten HLTV efter matchen.

Trots en blodig hand lyckades G2 Esports vinna semifinalen mot Vitality, givetvis med ingen annan än just NiKo på serverns topp. De möter Natus Vincere i kampen om förstapriset på 200 000 dollar (~2 miljoner kronor) i en bo5-final som börjar idag klockan 16:00.

Se NiKos 1v5-försök och den efterföljande frustrationen:




Artikelbild: Skärmdump/Twitch och NiKo/X
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..