×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pita föreslår ändringar i Astralis: "Gör Astralis bra igen!"

1
Faruk "pita" Pita menar att spelarna skulle passa perfekt i Astralis.
Sedan AWP-stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz klivit in som in-game leader för Astralis har laget spelat på låg nivå. Förslag om förändringar har kommit från alla hörn, men nu kliver även den svenska CS-legendaren Faruk "pita" Pita in med sitt förslag.

Lösningen är enkel: ut med Alexander "br0" Bro och Victor "Staehr" Staehr och in med den tidigare G2-ledaren Rasmus "HooXi" Nielsen samt Rasmus "Zyphon" Nordfoss. HooXi är som mest känd för sin tid i G2 Esports, där han vunnit både IEM Katowice och IEM Cologne. Zyphon är en yngre dansk som tidigare var del av Copenhagen Flames-femman som pita coachade. Vilken spelare som ska spela vilka roller på kartorna är redan löst, tycker pita:

"Alla roller fungerar. Få det att ske! Gör Astralis bra igen!", skriver svensken på X

Under veckans ESL Pro League blev Astralis snabbt relegerade till sista-chansen gruppen efter två inledande förluster. De möter ikväll Complexity Gaming där det förlorande laget är utslaget ur tävlingen på näst-sista plats. Matchen är schemalagd att spelas 16:30.

pitas föreslagna Astralis-lina
Danmark Rasmus "HooXi" Nielsen
Danmark Nicolai "dev1ce" Reedtz
Danmark Rasmus "Zyphon" Nordfoss
Danmark Jakob "Jabbi" Nygaard
Danmark Martin "stavn" Lund

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Flashpoint/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..