×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Officiellt: cadiaN bänkas i Team Liquid

1
Det blev inte mer än en säsong i Team Liquid för Casper "cadiaN" Møller.
Casper "cadiaN" Møllers tid i Team Liquid är över. Det meddelade den amerikanska organisationen under måndagskvällen.

I ett inlägg på sociala medier skriver Team Liquid att cadiaN förpassas till bänken och att man nu arbetar på att få spelaren såld till en annan organisation.

Dansken anslöt till Liquid så sent som i december för att leda en femma som på pappret skulle vara ett lag som utmanade om titlar. Några sådana har det dock inte blivit för Liquid under våren som inledde säsongen med att misslyckat kval till Majorn i Köpenhamn och flera mindre starka resultat därefter.

Redan i maj rapporterade CS-sajten HLTV att cadiaNs framtid i Liquid var oviss men att organisationen då ännu inte fattat något slutgiltigt beslut i frågan. Förutom cadiaN har också lagets brasilianska rifler Felipe "skullz" Medeiros rapporterats vara på väg bort från laget med Furia Esports som en potentiell destination.

Vem som kommer att ersätta cadiaN som in-game leader i Liquid är ännu ovisst men esportjournalisten Richard Lewis nämnde under en av sina sändningar på Twitch att den kanadensiska stjärnan Russel "Twistzz" Van Dulken kan vara ett alternativ på positionen. Det skulle innebära att Liquid istället skulle vara i behov av en ny AWP-spelare som ersättare.

Team Liquid är nu:
Keith "NAF" Markovic
Russel "Twistzz" Van Dulken
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis
Felipe "skullz" Medeiros


Artikelbild: Pressbild/Team Liquid och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..