×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Astralis-coachen besviken efter uttåget i Köln: "Oacceptabelt"

1
Trots det missade slutspelet menar Astralis-coachen att laget är på rätt väg.
Storlaget Astralis eliminerades från IEM Cologne efter en förlust mot G2 Esports med 2-1 på måndagen. Den danska CS:GO-giganten lyckades bara vinna en och tre rundor på de två kartor de förlorade och efter matchen uttryckte Astralis coach Casper "ruggah" Due sin besvikelse över lagets prestation.

— Jag tycker att det vi levererar både idag och igår är oacceptabelt, och det är också långt, långt under standarden," sa ruggah i en intervju med nyhetssajten Dust2.dk efter förlusten.

I intervjun förklarar ruggah att en av huvudorsakerna till nederlaget var att spelarna inte följde de strategier och planer som diskuterades inför matchen. Dessutom nämnde han att flera spelare hade en "off-dag" och misslyckades med att utnyttja viktiga situationer.

Trots nederlagen och den påtagliga besvikelsen, poängterade ruggah att laget inte planerar några förändringar i spelartruppen.

— Det finns ingen anledning att måla fan på väggen, men vi är självklart superbesvikna, och det ska vi också vara, för vi känner att vi är bättre än så här, säger han.

Trots att laget ännu inte vunnit någon stor titel i år, betonade ruggah att projektet är på rätt väg och att Astralis fortfarande har förmågan att konkurrera på högsta nivå. Laget får nu ett par veckor utan större tävlingar inplanerade innan laget kliver in i höstens upplaga av ESL Pro League.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..