×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Stjärnlaget fortsätter förlora: "Pinsam insats, enorm besvikelse"

1
Vad går fel för Team Falcons?
Den nya Falcons Esports-linan har existerat i strax över nio månader. Det gick inledningsvis bra för stjärnlaget när de nådde semifinalerna i IEM Katowice i februari. Det har hittills varit lagets bästa uppvisning, och efter en missad Major togs Counter-Strikes mest framgångsrika Major-vinnare Peter "dupreeh" Rasmussen in som spelare. Resultaten blev dock inte mycket bättre med dupreeh, och idag kan ha varit en av lagets värsta prestationer hittills. Det efter att Falcons förlorade mot Red Canids och eliminerades från ESL Pro League.

"Det finns inte mycket att säga. Vi gör en pinsam insats just nu och det finns mycket som inte fungerar som vi vill just nu. Det är svårt att sätta i ord, situationer som dessa, annat än att de är en stor besvikelse", skriver dupreeh på X efter förlusten.

Red Canids är världens 31:a bästa lag enligt Valves världsrankning, medan Team Falcons är på 16:e plats. Dagens match mellan lagen blev en ensidig affär då Red Canids tog båda kartor 13-10. Team Falcons blev därmed utslagna ur tävlingen på näst sista plats, med endast en vinst över det asiatiska doldislaget Atox.

"Fullständigt bottenskrap, förlåt till alla som kollade", skriver lagets kapten Marco "Snappi" Pfeiffer.

Team Falcons består av dupreeh, en femfaldig Major-vinnare, Emil "Magisk" Reif, en fyrfaldig Major-vinnare och tre av den gamla ENCE Esports-femmans bästa spelare. Bitarna finns där, men kan inte sättas ihop. Särskilt oroande är detta för G2-stjärnan Nikola "NiKo" Kovač, som ryktas värvas till laget efter Majorn. Om hans intåg lyckas vända på lyckan för Falcons återstår att se.

Artikelbild: Fragbite och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..