×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Profilen: Team Falcons har ögonen på s1mple

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev kan vara av intresse för Team Falcons.
För knappt tre veckor sedan rapporterade flera källor att Nikola "NiKo" Kovač uppges vara klar för Falcons Esports, en saudiarabiskbaserad organisation, efter en övergångssumma som ryktas vara över tio miljoner kronor blivit fastställd. Värvningen är ännu inte officiell, men ska enligt källorna ske efter Majorn i Köpenhamn. Nu avslöjar även CS-journalisten Richard Lewis att Falcons även är intresserade i AWP-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev, som sedan oktober 2023 varit inaktiv i scenen:

"En av mina små fåglar berättade för mig att, trots att det ser ut som att Falcons nu har NiKo, så vill de fortfarande ha s1mple. Någon höguppsatt på Falcons tycker att det vore som att "ha Ronaldo och Messi i samma lag". Det är alltså något som påstås hända bakom kulisserna just nu", säger Lewis i sin Youtube-video om ämnet.

s1mple är den enda spelaren i världen som utnämnts till årets bästa spelare tre gånger, 2018, 2021 och 2022. Sedan ett år tillbaka är den ukrainska spelaren självmant förpassad till bänken i Natus Vincere och ryktas nu ha en extremt hög utköpsklausul. Vad summan ligger på är dock okänt. Team Falcons får finansiering via den statliga saudiarabiska investeringsfonden och beskrivs av Lewis som en organisation med "mer pengar än de allra flesta organisationerna i esportscenen".

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..