×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Falcons-kaptenen om höga förväntningarna: "Vi är inte ett superlag"

1
Marco "Snappi" Pfeiffer anser inte att Falcons är ett superlag.
Förra hösten surrades det rejält om potentiella storvärvningar till Falcons Esports. Något som höjt förväntningarna kring det saudiägda laget.

Det menar i alla fall lagets in game-leader Marco "Snappi" Pfeiffer. I en intevju med Dust2.us berättar dansken bland annat om pressen av att spela i Falcons, samtidigt väljer han att slå ner hela grejen om att vara ett superlag.

— Det finns ett stort förtroende för processen från Falcons-organisationen. Det finns ingen press, skulle jag säga. Hela "superteam"-grejen är också ganska dum eftersom det var när folk tänkte på NiKo och m0nesy (transferrykten, reds. anm.), som är superstjärnor. Uppenbarligen fick vi med några riktigt bra spelare, SunPayus var riktigt bra 2023, men jag tror inte att vi har ett superstjärnlag som andra lag, säger Snappi och fortsätter:

— Du kan se i Spirit att de har donk och sh1ro, i FaZe har de typ tre killar eller något, de har Spinx och ZywOo i Vitality, de har NiKo och m0nesy i G2, jag skulle inte säga att vi är ett superlag. Det är mer på grund av ryktena som folk säger det, men vi är inte ett superlag.

Falcons har precis spelat färdigt i IEM Dallas där lagets resa slutade i gruppspelsfasen. För laget väntar härnäst en resa till Jönköping och Dreamhack för att tävla i ESL Challenger.

Falcons
Peter "dupreeh" Rasmussen
Pavle "Maden" Bošković
Emil "Magisk" Reif
Marco "Snappi" Pfeiffer
Álvaro "SunPayus" García

Danny "zonic" Sørensen (coach)

Artikelbild: Kalle Strömgren och Falcons/X
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..