×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Förlust för hampus i Johnny Speeds-debuten

1
Det blev blandade resultat för svensklagen under fredagen.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

hampus debut i Johnny Speeds

Det blev ingen superdebut för Hampus "hampus" Poser i Johnny Speeds när de ställdes mot polska laget Rebels i kvartsfinalerna av Elisa Invitational Fall. Första kartan vann polackerna 13-8, varefter Johnny Speeds svarade med 13-7 på Mirage. På tredje kartan fick Rebels snabbt en stark ledning som ledde till en 13-8-vinst och 2-1 i matchen.

Johnny Speeds vs Rebels

ztr och nawwk vidare till kvartsfinal i CCT

Erik "ztr" Gustafsson ledde sitt lag Gamerlegion mot vinst på två snabba kartor mot akademilaget Monte Gen. Första kartan blev aningen snöplig då Monte Gen behövde göra walkover efter att spelarna fick internetproblem. För Tim "nawwk" Jonasson och Bleed gick det likaså starkt mot Spirit Academy där storspel från svensken ledde till en 2-1-vinst. ztr och nawwk är därmed vidare till kvartsfinalerna i halvmiljontävlingen CCT Season 2 Series 11.

Gamerlegion vs Monte Gen
Bleed vs Spirit Academy

Alliance åker ur kvalet

CCT-tävlingarna är i full gång, med flera aktiva turneringar under de kommande veckorna. Men den tolfte upplagan kommer Alliance inte att delta på, det efter att svensklaget förlorade mot rumänerna i Nexus Gaming i kvalturneringen. Trots en imponerande visning från Simon "twist" Eliasson kunde svenskarna inte vinna den avgörande matchen och blev utslagna ur kvaltävlingen.

Alliance vs Nexus

Dagens svenskmatcher

Svenska cupen (öppet kval)
Svenska cupens andra öppna kval inleds ikväll klockan 18:00. Ungefär 30 svenska lag kommer att delta i kvaltävlingen.

Öppet kval

ESL Pro League Season 20 (avgörande match)
Freddy "KRiMZ" Johansson ställs mot sin förra lagkamrat Ludvig "Brollan" Brolin i en avgörande match där förloraren är utslagen ur tävlingen.
Fnatic vs Mouz

CCT Season 2 Europe Series 11 (kvartsfinal)
Gamerlegion (ztr) vs Zero Tenacity
Bleed (nawwk) vs Insilio

United21 League Season 19(slutspel)
Eclot (kreaz) vs L&G

Tradeit League FE Masters Season 5 (slutspel)
Imperial Fe (zAAz) vs HSG Fe
BIG Equipa (julianp) vs Dream Catchers Fe


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: RES/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..