×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ESL förbjuder kontroversiella tekniken vid LAN-evenemang

1
Förbudet träder i kraft inför ESL Pro League men gäller inte i onlinetävlingar.
Tävlingsarrangören ESL har meddelat att de kommer att förbjuda vissa tangentbordsfunktioner som automatiserar rörelser vid sina LAN-evenemang. Förbudet riktar sig specifikt mot tangentbordstillverkarna Razer och Wootings funktioner Snap Tap och SOCD och träder i kraft i samband med ESL Pro League.

Bakgrunden till beslutet är att ESL vill anpassa sig till Valves ståndpunkt att dessa funktioner "kringgår grundläggande koordinationsförmågor". Valve har nyligen uppdaterat spelet för att förhindra användningen av dessa funktioner på officiella servrar, vilket har lett till ESL:s beslut att införa förbudet vid sina fysiska tävlingar.

För närvarande kommer ESL att fortsätta tillåta dessa funktioner vid onlineturneringar tills tillförlitliga metoder för att upptäcka och upprätthålla förbudet har utvecklats. En representant från ESL uppgav att de förväntar sig att uppdatera sin ståndpunkt för onlineevenemang "när upptäckt och genomförande är möjligt."

Det är inte första gången en stor turneringsarrangör agerar mot dessa funktioner. Tidigare har även Blast infört liknande förbud i sina tävlingar.


Artikelbild:
Videokälla:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..