×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter stora CS-uppdateringen – Blast förbjuder Snap Tap

1
Blast förbjuder Snap Tap och liknande system.
Tävlingsarrangören Blast har beslutat att förbjuda Snap Tap och andra rörelseassisterande tangentbordssystem, rapporterar CS-sajten HLTV.. Beslutet följer efter Valves senaste uppdatering, där utvecklaren förbjuder användningen av dessa system.

"På grund av den senaste uppdateringen och Valves ställningstagande kommer Blast inte att tillåta användningen av Snap Tap och SOCD eller liknande assistanssystem som ger samma resultat under Fall Showdown och alla framtida Blast-event," uppger en representant från Blast till HLTV.

Förbudet påverkar de svenska lagen Ninjas in Pyjamas och Metizport, som båda kommer att delta i Blast Premier Fall Showdown som inleds under tisdagen. Dock återstår det att se hur Blast kommer att tillämpa regeln, då matcherna spelas på tredjepartsservrar som saknar Valves automatiska detekteringssystem.

Trots förbudet mot Snap Tap är jump-throw binds, som också förbjöds av Valve, fortfarande tillåtna i Blasts tävlingar, enligt deras nuvarande regelverk.

Artikelbild: Pressbild/Razer och Blast
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..