×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ESL avvaktar med Snap Tap-regler — väntar på klargörande från Valve

1
Världens största tävlingsarrangör har ännu inte infört något förbud mot Snap Tap.
ESL-chefen Ulrich "theflyingdj" Schulze valde i går att förtydliga organisationens ståndpunkt kring användandet av Snap Tap och liknande tangentbordsfunktioner i deras turneringar.

I ett inlägg på X betonade Schulze att det förekommit viss misskommunikation gällande ESL:s inställning till dessa funktioner. Han förklarade vidare att ESL inte kommer att fastställa några regler innan Valve har gjort sin nya detekteringsmetod för sådana funktioner tillgänglig för alla.

"Det verkar ha skett någon form av misskommunikation här, vi fattar INTE ett uttryckligt beslut att tillåta dessa funktioner", skriver Schulze och fortsätter:

"Valve har släppt en detekteringsmetod som ännu inte är tillgänglig för alla, så vi väntar tills detta sker innan vi anpassar våra regler efter den".

ESL:s beslut att avvakta är enligt Schulze baserat på deras policy att inte införa regler utan att ha tillräcklig information om hur de kan genomföras.

"Vi brukar inte definiera regler när vi saknar viktig information om hur de ska tillämpas i de turneringar de gäller för (som till exempel tillgången och tillförlitligheten i detekteringen), vilket är anledningen till att vi inte gör det just nu," tillade han.


Artikelbild: Ulrich Schulze/X och Pressbild/ESL och Razer
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..