×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Liquid-stjärnan om nya kontroversiella tekniken: "Känns närmare CS:GO"

1
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis tycker att den kontroversiella funktionen gör CS2 mer likt CS:GO.
Den lettiska CS-stjärnan Mareks "YEKINDAR" Gajinskis är en av spelarna som använt sig av den nya tangentbordstekniken Snap Tap. I en intervju med CS-profilen ohnePixel berättar YEKINDAR att han använt Snap Tap och att funktionen gör att CS2 i högre utsträckning liknar CS:GO, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

— Jag provade det lite och det gjorde bara att strafes kändes bättre. Det kändes närmare CS:GO snarare än CS2. För i CS2 surfar man lite efter strafes och jag kunde verkligen inte vänja mig vid det. De var inte nödvändigtvis helt exakta. Och med Snap Tap kändes det mycket trevligare på något sätt," sa YEKINDAR.

Snap Tap-funktionen tar bort komponenten av tangentöverlappning vid counter-strafing, vilket förbättrar precisionen och har skapat delade meningar inom CS-communityn. Vissa ser det som nästintill fusk, medan andra tycker att funktionen bör vara tillåten.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..