×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Faze Clan-stjärnan kritisk mot tangentbordets funktion: "Borde inte tillåtas"

1
Robin "ropz" Kool tycker inte att den nya funktionen borde tillåtas.
Tidigare i veckan presenterade hårdvarutillverkaren Razer en ny funktion till sitt tangentbord Razer Huntsman V3 Pro LineSnap Tap. Funktionen prioriterar din sista knapptryckning vilket gör det möjligt att counter-strafea snabbare, vilket i sin tur hjälper till att återställa siktet.

Faze Clan-stjärnan Robin "ropz" Kool är dock kritisk till den nya funktionen och tycker inte att den borde vara tillåten att använda. Han skriver i ett inlägg att fuktionen är ett macro som gör att den mänskliga faktorn försvinner.

"Ja, borde inte tillåtas. Bra jobbat Jimmy Malavong, men det här är lite för mycket, bokstavligen ett macro, också känt som null-binds. KZ-spelare känner till effekterna av detta, det tar i princip bort mänskliga fel när du strafear. Det har varit emot reglerna och bannlyst i några andra spel också (osu, CS: 1.6). Det är åtminstone vad det här verkar vara, låt mig veta om jag har fel", skriver ropz om funktionen.

Jimmy Malavong, Senior Esports Ambassador Razer, svarar Faze-stjärnan att det fanns ett bekymmer om turneringsarrangörer skulle tillåta funktionen eller inte. Han såg dock till att funktionen skulle få grönt ljus. Detta bekräftades även av Michal Slowinskii, Head CS Referee ESL.

Se hur funktionen fungerar i inlägget nedan:

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..