×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve förbjuder Snap Tap och jump-throw binds

1
Den kontroversiella tekniken har nu blivit bannad.
Valve har beslutat att förbjuda användningen av tangentbordshårdvara och skript som automatiserar rörelser i Counter-Strike. Beslutet meddelades under natten till tisdagen i samband med en uppdatering av spelet.

Förbudet riktar sig särskilt mot funktioner som Snap Tap och SOCD på tangentbord från Razer och Wooting, samt populära in-game-skript som null binds och jump-throw binds. Valve har tydliggjort att dessa automatiserade inslag går emot spelets kärnprinciper, där koordinationsförmåga och reaktionstid är avgörande.

"Vi kommer inte längre tillåta automatisering via skript eller hårdvara som kringgår centrala koordinationsförmågor", skriver Valve i ett uttalande. Utvecklaren poängterar också att man genom uppdateringen har valt att "dra en tydlig gräns för vad som är acceptabelt."

Förändringarna träder i kraft omedelbart och de spelare som upptäcks använda förbjudna funktioner kommer att stängas av från officiella servrar. Valve rekommenderar att de som äger tangentbord med automatiserade funktioner stänger av dessa funktioner innan de deltar i matcher på Valves servrar.

Beslutet påverkar proffsscenen direkt inför de stundande stängda kvalen till Majorn i Shanghai som börjar imorgon, då deltagarna snabbt måste anpassa sig till de nya reglerna.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/Razer
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..