×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Omdiskuterade konsolkommandot bannat i ESEA

1
De omdiskuterade null binds-kommandona är nu bannade från FACEIT-ägda ligan ESEA.
Förra veckans snackis i CS-världen var diskussionerna kring den så kallade Snap tap-teknologin i Razers nya tangentbord Razer Huntsman V3 Pro Line och den konsoll-baserade motsvarigheten i så kallade null binds-kommandon. FaZe-spelaren Robin "ropz" Kool var tidig med att kritisera teknologin och gick publikt ut på X med ett långt meddelande den 10 juli om problematiken med funktionen i nya tangentbordet.

Tangentbordets-teknologi och konsoll-motsvarigheten gör att din sista knapptryckning prioriteras och neutraliserar andra intryckta knappar vilket i sin tur gör att counter-strafing i CS, röra sig i sidled för att stanna och skjuta rakt, blir snabbare och lättare att genomföra. Nu har Faceit-ägda onlineligan ESEA valt att banna konsoll-kommandot null binds, det som artificiellt möjliggör att efterlikna tangentbordets funktion.


Det i sin tur har skapat skriverier på X då flera profiler har kommit ut och sagt att Counter-Strike nu är pay-2-win då tangentbordet är tillåtet men inte konsollkommandona som återskapar funktionen som finns i tangentborden.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..