×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilen visar upp ny config – gör movement extremt precis

1
Tycker du att detta ska vara tillåtet?
Snaptap och SOCD har varit två väldigt kontroversiella tekniker under den senaste månaden. Tangentbord som har förmågan att använda denna teknik kan ge användare en märkbar fördel, då movement blir mer precist än vad en människa kan uppnå. Enkelt förklarat kan användare med denna teknologi konsekvent genomföra perfekta counter-strafes, som är en väsentlig movementteknik i Counter-Strike. Tidigare har spelare endast spelare som äger dessa tangentbort kunnat använda denna teknologi, men nu har en ny metod som fungerar för alla tangentbord tagit scenen med vind:

"Detta är bättre än null-binds (en annan movement-config, reds anm.) och Snaptap LOL" skriver CS-profilen Aquarius i inlägget som väckt uppmärksamhet:

Vad gör då denna nya config? Som känt påverkar spelarens rörelsehastighet hur precist de kan skjuta, och denna config tillåter spelaren att stanna omedelbart efter att de slutat hålla in rörelseknapparna. Det resulterar i perfekta counter-strafes, vilket inte ens världens bästa spelare lyckas genomföra varje gång.

Reaktioner till denna nya config har varit blandade. Vissa menar att den inte är ny och har funnits i åratal, medan andra oroar sig att den nya uppmärksamheten kan göra så att fler spelare väljer att använda den. Somliga anser att denna config gör spelet mycket lättare och sänker ribban för nybörjare, samtidigt som en väsentlig teknik inte längre blir nödvändig att lära sig.

"Skillnaden är dag och natt" skriver svenska CS-Youtubern Maxim.

ESEA och ESL har tidigare gett besked att movement-configs som dessa är förbjudna, men har inte uttalat sig om denna config än. Faceit tillåter dock användningen.

Artikelbild: X/Aquarius och Skärmdump
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..