×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Inga fler svenskar vidare i Rio-kvalet

1
Freddy "KRIMZ" Johansson blir Sveriges enda hopp i det stängda IEM Rio-kvalet. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Inga fler svenskar vidare i Rio-kvalet

Det blir inga fler svenskar i det stängda europeiska kvalet till IEM Rio. Inget av svensklagen som överlevde den första kvaldagen lyckades under gårdagen säkra de tre vinster som krävdes för att ta plats i nästa fas av kvalet.

Närmast att ta sig vidare var Ninjas in Pyjamas som tog sig till kvalets nästa sista spelomgång där man föll mot Cloud9 med 7-13 på Anubis. Resultaten innebär att Freddy "KRiMZ" Johansson, vars Fnatic lyckades vinna det första öppna kvalet, är enda svensk i det stängda kvalet som spelas i början av nästa vecka.

Alliance utslagna ur Yalla Compass-gruppspelet

Det är färdigspelat för Alliance i Yalla Compass Summer-gruppspelet. Laget åkte på sin tredje förlust i swiss-gruppspelet igår när man föll mot det tjeckiska laget ENTERPRISE esports och laget är därmed utslagna med en vinst och tre förluster som facit.

Alliance vs Enterprise

Stark start för Young Ninjas i stängda CCT-kvalet

Samtidigt som gruppspelet i CCT Season 2 Europe Series 9 är i full gång arrangeras också det stängda kvalet till nästa upplaga av tävlingen. Där inledde Young Ninjas på bästa möjliga sätt genom att besegra det franska laget GenOne i sin öppningsmatch.

Young Ninjas vs GenOne

Dagens svenskmatcher

European Pro League (gruppspel)
Alliance vs Sampi

CCT Season 2 Europe Series 9 (gruppspel)
Young Ninjas vs Ruby

Yalla Compass Summer (gruppspel)
Dynamo Eclot (kreaz) vs Illuminar
Eyeballers vs Sinners

Elisa Invitational Fall (gruppspel)
Metizport vs TSM

Stängt kval till CCT Season 2 Europe Series 10 (gruppspel)
Young Ninjas vs Ecstatic

Elitserien (gruppspel)
Johnny Speeds vs Warcube

Artikelbild: Adam Lakomy/ESL
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..