×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Starka insatser från svenskarna i Rio-kvalet

2
Svensklagen Metizport, Ninjas In Pyjamas och Bleed Esports överlevde alla den första kvaldagen. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Starka insatser från svenskarna i Rio-kvalet

Under söndagen drog det andra öppna europeiska kvalet till höstens miljontävling IEM Rio igång. För svensk del blev det en relativt stark förstadag då tre svensklag lyckades ta sig vidare till den andra speldagen.

Det enda helsvenska laget som gick obesegrade genom den första kvaldagen var Metizport. Förutom Metizport lyckades också Ninjas in Pyjamas, med den svenska trion Fredrik "REZ" Sterner, Max "maxster" Jansson och Isak "isak" Fahlén i femman, samt Bleed Esports-svenskarna Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser gå obesegrade under söndagen.

Kvalet fortsätter på måndagskvällen och tre raka vinster krävs för att lagen ska ta sig vidare till det stängda kvalet. Värt att notera är att om NIP och Bleed vinner sina första matcher för kvällen kommer de att få möta varandra i den nästa sista spelomgången.

phzy och susp vinner CCT-tävling i Nordamerika

Wildcard-svenskarna Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström fortsätter att imponera i USA. Under natten till måndagen vann duon CCT Season 2 North America Series 2 efter att Wildcard besegrat Nouns Esports med 2-1 i finalen. Tävlingsvinsten utgör svenskarnas andra sedan deras flytt till USA.

Young Ninjas får walkover-vinst i CCT-gruppspelet

NIP:s akademilag Young Ninjas tilldelades en walkover-vinst mot Alternate Attax efter att den tyska organisationen misslyckats att ställa upp en femma i CCT Season 2 European Series 9-gruppspelet. YN har med tre spelade swiss-omgångar två vinster och en förlust.

Dagens svenskmatcher

IEM Rio (kval)
Ninjas In Pyjamas vs Parivision
Bleed Esports vs Cloud9
Metizport vs Sashi

Yalla Compass Summer (gruppspel)
Alliance vs Enterprise

Stängt kval till CCT Season 2 Europe Series 10 (gruppspel)
Young Ninjas vs GenOne

Artikelbild: Stephanie Lindgren, Pressbild/Metizport och Pressbild/PGL
Videokälla: RES/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..