×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Kvalsuccé för KRIMZ — vidare i IEM Rio-kvalet

1
Freddy "KRIMZ" Johansson och Fnatic vinner det första öppna kvalet till IEM Rio. Här är resultaten från alla gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Kvalsuccé för KRIMZ — vidare i IEM Rio-kvalet

Freddy "KRiMZ" Johansson och hans lag Fnatic vinner det första öppna europeiska kvalet till IEM Rio. Den svenska veteranens lag vann fyra raka matcher under torsdagskvällen och säkrade en av två platser i det stängda europeiska kvalet.

Förutom KRIMZ tog sig svenskarna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson långt i kvalet, men duons lag Bleed föll till slut mot B8 i kvalets sjunde spelomgång. Ytterligare ett europeiskt kval hålls med start på söndag.

ztr till kvartsfinal i CCT Europe 8

Den svensk in-game leadern Erik "ztr" Gustafsson och hans nya lag Gamerlegion är klara för kvartsfinal i CCT Season 2 Europe Series 8. Laget vann sin åttondfelsfinal mot Aurora Young Blood med 2-1 i kartor och kan nu få möta Eyeballers i kvartsfinal om det svenska laget vinner sin åttondel mot Zero Tenacity.

Gamerlegion (ztr) vs Aurora Young Blood

Tuff start för Eyeballers i nya CCT-säsongens gruppspel

Eyeballers åkte på sin andra raka förlust i gruppspelet av den nya säsongen av CCT — CCT Season 2 Europe Series 9. Laget föll med 0-2 mot Team Space och behöver nu vinna tre raka matcher för att ta sig till slutspelet.

Bättre har det gått för Jacob "jocab" Nerheden och Leo "Silence" Ingvarsson i Young Ninjas. Laget tog sin första seger i gruppen igår efter vinst mot Aurora Young Bloods och har efter två spelomgångar en vinst och en förlust.

Young Ninjas (jocab, Silence) vs Aurora Young Blood
Eyeballers vs Team Space

Svenskarna missade första chansen att säkra avancemang i Yalla Compass

Både Eyeballers och Metizport hade igår chansen att säkra avancemang till den andra gruppspelsfasen av Yalla Compass Summer. Tyvärr lyckades inget av de svenska lagen vinna sina möten i swissgruppspelets tredje spelomgång.

Svenskarna har efter tre spelomgångar två vinster och en förlust och möjligheterna att ta sig vidare är alltså fortsatt goda.

Metizport vs Parivision
Eyeballers vs Passion UA

Regerande mästarna vinner säsongens första Elitserien-match

Vårsäsongens Elitserien-vinnare Johnny Speeds höll för favoritskapet mot Deathsquad och vann sin premiärmatch i höstsäsongen med 2-0. Mixlaget Kario Mart vann gårdagens andra Elitserien-match mot Lemondogs med 2-1.

Johnny Speeds vs Deathsquad
Lemondogs vs Kario Mart

Sangal får toppseed i ESL Challenger-slutspelet trots förlust

Det blev förlust för Sangal Esports-svenskarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i gårdagens avslutande match i tävlingens andra gruppspelsfas. Eftersom förlusten var lagets första säkrar Sangal en plats i tävlingens upper bracket-final ändå.

Sangal (LNZ, yxngstxr) vs Nemiga

Dagens svenskmatcher

IEM Cologne (kvartsfinal)
Mouz (Brollan) vs G2

CCT Season 2 Europe Series 8 (åttondelsfinaler)
Eyeballers vs Zero Tenacity
Young Ninjas vs Amkal

European Pro League (gruppspel)
Alliance vs Enterprise

Elitserien (gruppspel)
Lilmix vs Killbox
Showmakerz vs Privateshow

Utöver dessa matcher spelas också det öppna europeiska kvalet till ESL Challenger Atlanta under kvällen. Kvalet börjar klockan 18:00.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..