×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Så här tränade Brollan inför Cologne - i en egen arena-simulator

2
Simulatorn förbereder spelarna för världens största arenor.
Mouz och Ludvig "Brollan" Brolin tog sig hela vägen till semifinalerna i IEM Cologne, där de till slut besegrades av Natus Vinceres stjärnspäckade lina. Många kan undra hur professionella spelare förbereder sig inför en av världens största turneringar, där över 30 000 människor sitter i publiken och betraktar varje rörelse. För Mouz var det enkelt - bygg en arena-simulator i kontoret.

Det stämmer. Mouz har byggt en simulator i huvudkontoret där spelarna kan spela inför en simulerad publik i en simulerad arena. Högtalare tjuter med åskådares ovationer och kommentatorernas reaktioner. Till skillnad från de flesta bootcamp-miljöerna är rummet dessutom upplyst av starka ljus i regnbågens alla färger, allt i syfte att återskapa en sann arena-känsla.

Se Mouz arena-simulator här:


Artikelbild: Mouz/X och Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..