×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Så gick det för lagen i Svenska Elitseriens första omgång

2
Svenska Elitserien är tillbaka! Här är allt som har hänt i veckan.
Under veckan har den första omgången av Svenska Elitserien spelats. Här är en kort sammanfattning av det viktigaste som har hänt.

Debut för NIP Svea

Elitseriens första omgång inleddes med debuten för NIP:s nya akademilag NIP Svea, då de ställdes mot Alliance. De unga ninjorna shockade alla genom att ta hem den första kartan 13-11. Därefter vaknade Alliance och tillät NIP ta endast fem rundor på de kommande två kartorna, som avslutades 13-2 och 13-3. Alliance tog därmed hem vinsten 2-1 och är 1-0 i gruppspelet.

Johnny Speeds presterar som förväntat

Johnny Speeds kom in som stora favoriter in i Svenska Elitserien, och av god anledning. Laget är rankat som Sveriges bästa helsvenska lag och vann dessutom vårsäsongens upplaga av Elitserien. Johnny Speeds cementerade mycket riktigt sin plats som Sveriges topplag genom att vinna 13-6 på båda kartorna mot Deathsquad.

Kario Mart vinner upset över Lemondogs

Kario Mart inledde deras säsong starkt med en 13-8 vinst mot Lemondogs, som i normala fall skulle anses vara favoriter inför matchen. Lemondogs kämpade dock tillbaka och vann den andra kartan 13-6. Den avgörande kartan blev en rejäl rysare med mycket på spel, men tack vare superspel från Viktor "viz" Silfverskans och Tim "TIMhehe" Hennichs lyckades Kario Mart ta hem vinsten 13-9.

Lilmix dominerar Killbox

Lilmix bjöd på ett fantastiskt spel när de slog Killbox, ett nyformat lag, på Ancient och Mirage med 13-3 respektive 13-1. Det blev AWPern Alex "PALM1" Palm som vann matchens MVP-pris med 39 frallor, i särklass högst på servern.

Stark debut för MaiL09s lag

Liam "MaiL09" Tügels lag Young Gods fick en enormt stark start då de vann 13-1 och 13-2 mot regel3. Det var självfallet ingen annan än MaiL09 som krönades till matchens bästa spelare. Med en medelålder på knappt 18 år hoppas de unga talanterna fortsätta imponera under höstsäsongen.

Här är alla lag som spelade i den första omgången:

1-0 Lag (Vann öppningsmatchen):
Sverige Young Gods
Sverige Lilmix
Sverige Alliance
Sverige Johnny Speeds
Sverige Kario Mart
Sverige Kappa Bar
Sverige privateshow
Sverige Warcube

0-1 Lag (Förlorade öppningsmatchen):
Sverige Lemondogs
Sverige Northern Lights
Sverige NIP Svea
Sverige Deathsquad
Sverige showmakerz
Sverige Lagby Gooners
Sverige regeltre
Sverige Killbox

Svenska Elitserien kommer nu gå in i omgång två. Det krävs tre vinster för att kvalificera till slutspel och tre förluster för att skickas till Lower Swiss. Totalt kommer 12 lag avancera till slutspelet. Mer information kring Elitseriens spelformat återfinns via SEC:s hemsida.

Artikelbild: Fragbite och Stephanie Lindgren/Svenska Cupen
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..