×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Svenskkollen: Brollan utslagen ur Köln - Gamerlegion fortsätter vinna

1
Ludvig "Brollan" Brolin är utslagen ur IEM Cologne efter en tapper semifinalsmatch mot Natus Vincere.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Brollan förlorar semifinalen i Köln

Segersviten för Ludvig "Brollan" Brolin i IEM Cologne är nu över. Under lördagen spelades den sista semifinalen med Mouz mot Natus Vincere. Efter två väldigt jämna kartor (16-14, 13-11) blev det Natus Vincere som tog hem vinsten och därmed får spela i dagens final. Brollan och Mouz är utslagna ur tävlingen. Läs mer här.

Mouz (Brollan) vs Natus vincere

Eyeballers utslagna utan kartvinst

Eyeballers har under veckan deltagit i CCT Europe Series 9 utan större framgång. Laget har spelat 3 matcher, i vilka de förlorade samtliga kartor. Nu har laget blivit utslagna i tävlingen efter gårdagens förlust mot DMS. Läs mer här.

Eyeballers vs DMS

ztr kvalar till stängda kvalet och vinner i kvartsfinalen!

I finalen av det öppna kvalet, där vinnaren skickas till det stänga kvalet till turneringen ESL Challenger Atlanta, vann Gamerlegion med ztr i en 2-0 vinst över det tjeckiska laget Sinners. Det var på Dust2 (13-6) och Anubis (13-9) som vinsten kom. I och med gårdagens vinst är Gamerlegion nu i de stängda kvalen, där 8 lag kämpar om 1 plats vid den stora LAN-tävlingen i Atlanta senare i år. Samtidigt blev också Bleed (hampus, nawwk) utslagna ur tävlingen av Sinners.

Under gårdagen spelade Gamerlegion även i kvartsfinalerna av CCT Europe Series 8 mot Zero Tenacity, där de vann 2-0. ztr spelar därmed i semifinalsmatchen senare idag.

Gamerlegion (ztr) vs Sinners
Gamerlegion (ztr) vs Zero Tenacity

Young Ninjas förlorar i kvartsfinalen

Young Ninjas har bara blivit starkare och starkare under säsongen. Under lördagen spelade de dock mot ryssarna i Betboom, en lina fylld av välkända spelare. Trots att Young Ninjas förlorade där 1-2 kan laget hålla huvudet högt efter ett par rejäla uppvisningar under veckan. I och med förlusten är dock Young Ninjas utslagna ut tävlingen CCT Europe Series 8, men fortsätter spela i den nionde upplagan av tävlingen.

Young Ninjas (jocab, Silence) vs Betboom

Svenskduon fortsätter vinna i USA

Svenskduon Tim "susp" Ångström och Love "phzy" Smidebrant har haft en riktigt bra säsong efter att de flyttade till USA för att gå med i Wildcard. Under gårdagen spelades kvartsfinalen i CCT North America Series 2, där Wildcard tog hem en 2-0-vinst över NRG Esports, ett välkänt amerikanskt lag med flera stjärnspäckade spelare. I och med vinsten går svenskduon vidare till turneringens semifinal.

Wildcard (phzy, susp) vs NRG

Starka vinster för Young Gods och Kappa Bar i Svenska Elitserien

Gårdagens matcher i Svenska Elitserien avslutades båda 2-0. Young Gods ställdes mot regeltre och vann där dominant med 13-1 och 13-2, en total utklassning på båda kartor. Kappa Bar ställdes mot Lagby Gooners i en relativt jämnare vinst, med 13-4 och 13-5 på båda kartor.

Kappa Bar vs Lagby Gooners
Young Gods vs regeltre

Dagens svenskmatcher

IEM Cologne (finalen)
Inga svenskar som deltar, men en match värd att se.
Vitality vs Natus Vincere

CCT Europe Series 8 (semifinal)
En spännande rematch från gårdagens match:
Gamerlegion (ztr) vs Sinners

Elitserien (gruppspel)
Inga matcher under dagen.

CCT Europe Season 9 (1-1 match)
Young Ninjas vs Alternate Attax

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..