×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ztr och Gamerlegion faller i CCT-semifinalen

1
Sinners fick sin revansch.
Gamerlegion, lett av Erik "ztr" Gustafsson, tog sig hela vägen till semifinal i den åttonde upplagan av onlinetävlingen CCT Europe Series. Men där tog det slut. I en 2-0-förlust mot det tjeckiska laget Sinners blev Gamerlegion utslagna ur tävlingen.

Igår så lyckades Gamerlegion slå Sinners 2-0, men denna gång gick det inte lika bra. Redan första kartan fick Sinners ett övertag med 9-3 vid första halvlek, vilket snabbt ledde till en 13-3 vinst för det tjeckiska laget.

På nästa karta, som var Gamerlegions val, gick det inledningsvis inte bättre. Sinners vann sex raka rundor, men Gamerlegion kämpade tillbaka med fem raka. Ändå hade Sinners en knapp 7-5-ledning vid första halvlek. Efter en förlorad pistolrunda och några fler förlorade rundor var det kört för Gamerlegion, som förlorade kartan 13-7. De är därmed eliminerade från tävlingen.

Gamerlegion
ztr, sl3nd, FL4MUS, aNdu, volt

Sinners
oskar, MoriiSko, majky, SHOCK, beastik

Trots förlusten lyckades Gamerlegion-stjärnorna Timur "FL4MUS" Marev och Henrich "sl3nd" Hevesi bjuda på ett imponerande spel, som tyvärr inte räckte hela vägen. I och med förlusten är Gamerlegion utslagna ur tävlingen och tar hem 5 000 dollar (~50 000 kronor).

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..