×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Turneringsarrangörens misstag: IEM Cologne-matcher spelades med gamla inställningar

1
Kvartsfinalerna har spelats på gamla ekonomi-inställningar.
I maj släpptes en uppdatering till CS2 som syftade att göra CT-sidor enklare genom att belöna T-spelare med mindre pengar om de plantade bomben. En lyckad bombplant gick från att ge T-sidan $800 till $600, en förändring som uppskattades av många då T-sidan blivit starkare i CS2.

I den första turneringen efter uppdateringen glömde turneringsarrangörerna att sätta på inställningen, vilket ledde till att spelarna körde med gamla inställningar. Nu har det hänt igen: Alla kvartsfinalsmatcher under IEM Cologne spelades med den gamla ekonomi-inställningen. Det märkte användaren makkeboy97 som tog sig till Reddit för att påpeka misstaget.

"Vi kan bekräfta att dessa specifika inställningar var felaktiga under kvartsfinalen. Felet beror på mänskliga fel och inte på ett bugg. Vi har kontaktat lagen och kommer att ta itu med problemet internt. Vi kan bekräfta att detta nu har åtgärdats för återstoden av matcherna i Playoffs", svarar en representant hos ESL

I kvartsfinalen spelade Ludvig "Brollan" Brolin, men varken han eller någon annan spelare i matcherna verkar ha märkt av misstaget. I vilket fall kommer turneringen nu spela med de korrekta inställningarna.
Comment
byu/makkeboy97 from discussion
inGlobalOffensive


Artikelbild: Jim Bergdahl
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..