×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Mouz förlorar i IEM Cologne-semifinalen - Brollan utslagen

1
Mouz förlorade i IEM Cologne-semifinalerna efter två extremt jämna kartor.
Mouz har hittills bara imponerat under IEM Cologne. Under lördagskvällen ställdes Mouz med svenska stjärnspelaren Ludvig "Brollan" Brolin mot Natus Vincere i semifinalen av IEM Cologne. Där förlorade Mouz 0-2 i en nagelbitande match, och är därmed utslagna ur tävlingen.

Första kartan blev en rejäl rysare. Vid första halvlek hade Natus Vincere ett stort övertag med nio rundor mot Mouz ynka tre. Desto värre var att de dödliga Navi-stjärnorna Valeriy "b1t" Vakhovskiy och Justinas "jL" Lekavicius var på serverns topp. Men Mouz och Brollan kämpade tappert tillbaka, trots att de förlorade den andra pistolrundan, och vann fem raka rundor i andra halvleken. Navi var dock inte redo på att ge upp så lätt, och kämpade till matchboll vid 12-8. Med kniven mot strupen vann Mouz fyra rakar rundor och tog matchen till övertid tack vare fantastiskt spel från lagens in-game leader Kamil "siuhy" Szkaradek .Trots en tidig ledning i övertiden lyckades inte Mouz vinna kartan, som avslutades 16-14 med vinst för Navi.

Den andra kartan gick inledningsvis bättre för Mouz, som direkt plockade fyra raka rundor. Det ledde till en 8-4-ledning vid första halvlek. Återigen inleddes en comeback, denna gång av Navi, som snabbt tog igen ledningen tack vare heroiska plays från Navi-spelarna. Vid 11-11 ställdes Brollan inför en viktig 1v1 mot sin förra NIP-lagkamrat Aleksi "Aleksib" Virolainen, men förlorade den. Navi vann den nästkommande rundan och tog hem den andra kartan 13-11

IEM Cologne - Semifinal
Natus Vincere vs. Mouz 2-0
16-14, 13-11
Natus Vincere: Aleksib, w0nderful, jL, iM, b1t
Mouz: siuhy, torszi, Jimpphat, Brollan, xertioN
I och med förlusten är Mouz och Brollan utslagna ur tävlingen och avslutar tävlingen på en delad 3/4:e plats. De åker också hem $80,000 (~ 850 000 kronor) rikare. Det blir därmed Natus Vincere som ställs mot Team Vitality i morgondagens finalmatch. Finalen är schemalagd att spelas klockan 17:00.


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..