×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fortsatt tufft för Eyeballers - utslagna ur tävlingen utan kartvinst

1
Blytunga förluster för Eyeballers, men laget fortsätter kämpa vidare.
Eyeballers, med nyförvärvet Alex "poiii" Nyholm Sundgren, fick en tuff början på säsongen med flera raka förluster. Det har långsamt men säkert gått bättre för laget, som sedan dess vunnit mot ett flertal respekterade tier-2-lag. Men i Eyeballers senaste turnering gick det betydligt sämre, då laget eliminerades efter tre raka matchförluster utan att ha vunnit en enda karta.

Svenskarna har under veckan spelat i onlinetävlingen CCT Europe Series 9. Det började med en 0-2-förlust mot danskarna i Ecstatic, följt av en snarlik förlust mot Space. Idag spelade Eyeballers i elimineringsmatchen mot det ryska laget DMS, men förlorade även där 0-2.

Dagens match började svagt för Eyeballers, som förlorade första kartan 13-5 efter en svår halva på Ancients CT-sida. Svenskarna lyckades vinna båda pistolrundorna på kartan men lyckades inte knipa full-buy-rundorna. På den andra kartan, Inferno, gick det inledningsvis bättre för svenskarna, som efter första halvlek låg under fyra rundor. Tyvärr lyckades inte Eyeballers göra en comeback på T-sidan och kartan avslutades 13-6.

"Det var inte riktigt så man ville att det skulle sluta, men det var så det blev" sa svenska CS-kommentatorn Luddie efter matchen.

Eyeballers
Golden, JW, Peppzor, poiii, HEAP

Ryssland DMS
sm3t, AW, sFade8, kAlash, h1te

Eyeballers vann i genomsnitt 6,67 rundor per karta i turneringen. Svenskarna hoppas nu lägga denna turnering bakom sig och fokusera på kommande tävlingar. Redan imorgon börjar det andra öppna kvalet till IEM Rio 2024, där Eyeballers förväntas delta.


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..