×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

IEM Cologne: Astralis utslagna i gruppspelet — nu avgörs sista slutspelsplatserna

1
Danmarks bästa femma räckte inte hela vägen i Köln.
Gruppspelet i IEM Cologne börjar närma sig sitt slut och under måndagen fick två lag packa väskorna efter att ha förlorat sina utslagsmatcher i tävlingen.

De två lagen som fått lämna tävlingen är Astralis och The MongolZ som förlorade sina möten med G2 Esports och Pain Gaming i grupp A.

Mongolz vs Pain
Astralis vs G2

Gruppen är nästintill färdigspelad då Natus Vincere och Saw redan säkrat en slutspelsplats och under tisdagen bara kommer att endast spelar en seedningsmatch om en direkplats i semifinalen. Desto mer avgörande blir matchen mellan just Pain och G2, där vinnaren kniper den sista slutspelsplatsen från gruppen.

Natus Vincere vs Saw
G2 vs Pain

I grupp B har Ludvig "Brollan" Brolin och hans Mouz säkrat en slutspelsplats efter gårdagens vinst mot Complexity Gaming . Idag spelar Brollan seedningsmatch mot Team Vitality som efter sin vinst i toppmötet med Faze Clan också är klara för slutspel.

I gruppens lower bracket slog Falcons Esports ut Virtus.pro och Team Liquid satte stopp för Furia Esports fortsatta deltagande i tävlingen.

Faze vs Vitality
Complexity vs Mouz
Virtus Pro vs Falcons
Liquid vs Furia

Vilket lag som kniper den sista slutspelsplatsen från gruppen står mellan Falcons, Faze Clan, Team Liquid och Complexity Gaming.

Falcons vs Faze
Liquid vs Complexity
Mouz vs Vitality
Grupp B Lower Bracket-final

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..