×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Emmsan kvalar till ESL Impact League

1
Den svenska landslagsspelaren är klar för ännu en säsong av ESL Impact League. Här är alla svenska resultat från gårdagens tävlingsmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Emmsan kvalar till ESL Impact League

Den svenska landslagsspelaren Emma "Emmsan" Mattsson och hennes lag Ence säkrade igår kväll en plats i höstens upplaga av ESL Impact League. Laget lyckades gå obesegrade genom det andra öppna EU-kvalet och kniper därmed en av de sista platserna i ligan.

Förutom Emmsan deltar också de svenska spelarna Zainab "zAAz" Turkie (Imperial Esports), Julia "juliano" Kiran (BIG) och Linnea "Nea" Claesson (Astralis) i tävlingen.

Ence Athena vs OneDay

Guldläge för svenskarna i CCT-kvalet

Under söndagen säkrade både svensklaget Young Ninjas och Sean "eraa" Casido Knutsson lag Project G avancemang från gruppspelet i kvalet till nästa CCT-säsong. Nu väntar direkt avgörande kvalmatcher under måndagen för svenskarna.

TOR vs Project G
Young Ninjas vs Suspect

eraa utslagen ur CCT:s åttonde säsong

I den pågående CCT-säsongen fick eraas lag se sig utslagna efter att ha åkt på sin tredje förlust i swiss-gruppspelet. Lagets tredje förlust kom mot Team Space och matchen slutade 0-2 i kartor.

Space vs Project G (eraa)

Dagens svenskmatcher

IEM Cologne (gruppspel)
Mouz vs Complexity

European Pro League Division 2 (final)
Johnny Speeds vs TSM

CCT European Series S8 (gruppspel)
Eyeballers vs DMS

Kval CCT European Series 9
Young Ninjas vs CPH Wolves
Project G vs Ecstatic

Elisa Invitational Fall (gruppspel)
Metizport vs Sampi

Yalla Compass (gruppspel)
Alliance vs Permitta

ESL Challenger League (gruppspel)
Sangal vs Zero Tenacity

Artikelbild: Pressbild/Ence och ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..