×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: NIP Impact värvar vilga som IGL

2
Ninjas in Pyjamas damlag har värvat en av damscenens bästa in-game leaders.
Nu är det officiellt: Ksenia "vilga" Kluenkova blir in-game leader för Ninjas in Pyjamas damlag NIP Impact.

Den ryska ledaren har testspelat för laget i en månad och laget har under denna tid vunnit en ESL Impact Cash Cup, kommit tvåa i en annan och dessutom vunnit silver i två andra onlinetävlingar. Nu är hon officiellt en del av laget.

vilga är en av Counter-Strikes kändaste kvinnliga in-game leaders. Hon var ledare för Nigma Galaxy, världens bästa damlag, i strax under tre år. Där vann hon fyra (!) säsonger av ESL Impact League, Counter-Strikes största damturnering. Totalt har hon vunnit 14 troféer i sin karriär. Hon lämnade dock Nigma Galaxy i april, varefter hon i maj började testspela för NIP.

vilga ersätter den förra in-game leadern Jennica "jenkon" Sjögren som lämnade laget i maj. Nu har jenkon, som del av Sveriges damlandslag, tagit sig hela vägen till VM i Riyadh. För vilga och NIP Impact hoppas gäller det att kvalificera till kommande damtävlingar, och förhoppningsvis ta sig hela vägen till den sjätte upplagan av den ärade LAN-tävlingen ESL Impact Finals.

NIP Impact är nu:
Ksenia "vilga" Kluenkova
Nederländerna Naomi "Nayomy" Janssen
Nederländerna Kiara "Qiyarah" Janssen
Anna "ramziiN" Ramsing
Mia "aiM" Cooper



Artikelbild: Pressbild/ESL och Ninjas in Pyjamas/X
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..