×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter succén: Nea går med i Astralis

1
Linnea "Nea" Claessons succéfyllda vecka fortsätter.
Succéveckan förLinnea "Nea" Claesson fortsätter. Igår kvalificerade hon och det svenska damlaget till världsmästerskapen i Riyadh, som kommer att spelas på LAN senare i november. Nu har hon dessutom värvats av Astralis damlag.

Astralis damlag har haft ett svårt inträde i CS2. Laget åkte ur den senaste upplagan av ESL Impact League efter fem raka förluster och har behövt genomgå flera förändringar i lagets komposition. Nu gör de om återigen genom att värva tre nya spelare: Nea, danska Katharina "KiTKaT" Bauenmand och norska Thea "pullox" Evensen. Nea agerar som ankare, medan KiTKaT tar sig an rollen som lagets in-game leader. pullox, som tidigare spelat för Ninjas in Pyjamas damlag, är lagets nya AWP-spelare.

I Guild Fe kom trion på femte plats i den förra upplagan av ESL Impact League och blev därmed inte kvalicificerade till Counter-Strikes största LAN-turnering för damer. Kort efter det valde Guild Esports att stänga ner damlaget och bänkade samtliga spelare.

Astralis Women är nu:
Danmark Katharina "KiTKaT" Bauenmand
Norge Thea "pullox" Evensen
Sverige Linnea "Nea" Claesson
Danmark Marie "marie" Ellen Toft Sørensen
Danmark Isabella "Ismo" Ferslev


Artikelbild: Pressbild/Guild
Videokälla: ESL/Twitch


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..