×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

zAAz, Juliano & Nea inbjudna till ESL Impact

1
Tre svenskar är inbjudna till ESL Impact när de inbjudna lagen för den sjätte säsongen presenteras.
Den femte säsongen av ESL Impact vanns av Imperial Fe och svenska Zainab "zAAz" Turkie efter en vinst över laget Let Her Cook och storspel av svensken. Nu har den kommande säsongs lag presenterat och där finner vi tre svenskar bland de inbjudna.
Zainab "zAAz" Turkie och de regerande mästarna Imperial Fe är ett av de sju inbjudna lagen till den europeiska delen av turneringen.

De andra två svenskarna vi hittar bland de inbjudna är Julia "juliano" Kiran och hennes lag BIG Equipa samt Astralis Women där vi hittar Svenska Linnea "Nea" Claesson. Förutom de sju inbjudna lagen kommer vi även att få in fem lag via kval vilket betyder att vi kan se mer svenskar i turneringen.

Online-delen av turneringen drar igång den 28 augusti och allting avslutas med en final på DreamHack Winter Stockholm 2024 senare i november.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..