×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

joels coach om avstängningen: "Står bakom min spelare"

1
Coachen Ladislav "GuardiaN" Kovács vill veta mer innan han drar konkreta slutsatser.
Under söndagskvällen släpptes nyheten att Joel "joel" Holmlund blivit bannad av Akros Anticheat när han försökte gå med i servern i en match mot B8 Esports. Sedan dess har både joel och hans lagkamrater varit förtegna om att kommentera avstängningen, men nu har lagets coach Ladislav "GuardiaN" Kovács kommenterat händelsen:

"I nuvarande stund har jag inget konkret att kommentera på eftersom jag inte fått några tydliga bevis gällande joels avstängning. Allt jag fått höra är "lita på oss, det är legitimt", vilket inte är tillräckligt för att jag ska kunna göra en bedömning. Tills det är 100% bevisad skuld står jag bakom min spelare som deras tränare och som någon de ser upp till. Jag tror på vikten av rättvisa i vårt spel och jag är starkt emot fusk i alla former", skriver coachen GuardiaN i ett inlägg på X.

Det är ännu okänt varför joel har bannats, men GuardiaN bekräftar att spelaren är bänkad under utredningen. Han fortsätter i inlägget att betona vikten av att "alla beslut fattas med integritet och med respekt för spelet och för mitt lag".

Det tidigare CS-proffset Martin "STYKO" Styk har analyserat joels matcher och kunde "inte hitta något konkret" och vädjar efter mer information från Akros Anticheat.


Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..