×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

joel blir del av indisk CS-satsning

1
Den indiska organisationen 5W Gaming lanserar ett nytt lag med Joel "joel" Holmlund som stjärnspelare.
I en oväntad nyhet har den indiska organisationen 5W Gaming lanserat ett nytt internationellt Counter-Strike lag. En av spelarna är svenska stjärnan Joel "joel" Holmlund.

joel har sedan början av året spelat för amerikanska organisationen TSM. Tidigare i veckan rapporterades dock att 19-åringen skulle lämna laget, vilket nu bekräftas i samband med förvärvningen av 5W Gaming.

"Ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda med mitt nya lag", skriver joel om övergången till 5W Gaming i ett inlägg på X.

joels nya lagkamrater består av brittiska ledaren Thomas "Thomas" Utting, bulgariska AWP-spelaren respektive riflern David "harn" Benchev och Hristiyan "REDSTAR" Pironkov, samt tyska Luca "pr1metapz" Voigt som hämtas in från BIG Academy. Thomas uppmärksammades när han ledde sitt lag Into The Breach till kvartsfinalen i fjolårets Major i Paris, där de föll mot de blivande mästarna Team Vitality.

Det är för närvarande okänt när joel spelar sin debutmatch med 5W Gaming, men laget förväntas delta i öppna kval under den kommande tiden.

joels nya lag 5W Gaming är därmed:
Joel "joel" Holmlund
Thomas "Thomas" Utting
David "harn" Benchev
Hristiyan "REDSTAR" Pironkov
Luca "pr1metapz" Voigt

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..