×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

joel bänkas från laget efter antifusk-ban: "Är starkt emot fuskande"

1
Laget har även diskvalificerats från fler tävlingar.
Igår blev Joel "joel" Holmlund bannad av Akros Anticheat direkt efter att ha gått med i servern i en match mot B8 Esports. Turneringsarrangören kunde därefter bekräfta att antifusket ska ha fungerat som det ska och att det inte var en falsk positiv, men ville inte kommentera vidare vad han bannades för. Nu har svensken bänkats från sitt lag, mitt i stormvinden.

Till en början blev joels lag BC.Game diskade från onlinetävlingen CCT Europe, där matchen mot B8 Esports spelades. Turneringsarrangörerna United21 och European Pro League bekräftade därefter att även de har diskat laget i deras tävlingar.

I ett inlägg på X skriver BC.Game att organisationen är "starkt emot fusk i alla former, och har av den anledningen tagit bort Joel från linan. Trots tidigare misstankar valde vi att sätta vårt förtrående i en ung spelare som gjort misstag förr".


Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Skärmdump/X
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..