×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

joels lag diskas från Blast — ersätts av Alliance

3
Det svenska laget kommer nästa vecka av ställas mot några av världens bästa lag.
Det är nu nästan två veckor sedan Victory Zigzag vann finalen av Pelaajat Nordic Masters vilket gav dem en plats i Blast Premier Fall Showdown. De vann finalen mot 416Olsk som under gårdagen plockades upp av Alliance. Efter detta rasade Robin "robiin" Sjögren på Twitter.

Efter detta har mycket hänt. Joel "joel" Holmlund har blivit avstängd då han är under utredning för matchfixing, lagets coach har blivit bannad på Faceit för fusk och de har blivit diskade från ESEA Advanced. Men det såg ut som att laget fortfarande skulle få spela Blast Showdown.

Detta har nu ändrats. Idag gick Blast ut med att de valt att diska Victory Zigzag på grund av en ESIC-utredning. Det lag som nu får den platsen är Alliance. Turneringen som har 67 500 dollar samt en plats i Blast Premier Fall Finals i prispotten startar nästa vecka, 4 oktober.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..