×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

joel bannad av antifusk - laget diskvalificeras

1
Vad han bannats för är ännu oklart.
Tidigare idag vann svenskduon Jonas "Lekr0" Olofsson och Joel "joel" Holmlunds lag BC.Game finalen i Betera Vibe City. Under kvällens match mot det ukrainska laget B8 bannades joel av Akros Anti-cheat, mitt under matchens gång.

Vad joel blivit bannad för är ännu oklart, men spekulationer har redan börjat flöda på sociala medier. I och med att joel blivit bannad har laget diskvalificerats från onlinetävlingen CCT Season 2. joel har tidigare hamnat i blåsväder efter att ha bettat på egna matcher och lovade att göra bättre ifrån sig i framtiden. Om dagens ban är som resultat av fusk eller ett enkelt fel från antifuskklienten, som också användes i årets Major, är ännu inte känt.

I en kommentar till CS-sajterna HLTV och Dust2 Sverige berättar turneringsarrangören att "Det finns ingen anledning att tro att detta var en felaktig ban. Han blev bannad, vilket Akros har bekräftat", utan att kommentera den exakta anledningen för avstängningen.

"Väldigt förvånad", skriver Natus Vincere-spelaren Justinas "jL" Lekavicius skämtsamt:

Även Jesper "JW" Wecksell reagerade till nyheterna:

Den tidigare Ninjas in Pyjamas-AWPern kommenterade:
"I slutet av dagen kommer sanningen alltid ut, det är 100%-igt. Men det är orättvist mot lagen joel har spelat mot i CCT, som han stoppat från att nå slutspel, varenda en förtjänar det mer än en fuskare"


Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..