×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

GuardiaN ryktas lägga ned karriären: "Kommer troligtvis aldrig att spela igen"

1
Den före detta Faze Clan- och Navi-legendaren kan ha spelat sin sista professionella CS:GO-match.
Under många år var den slovakiske AWP-spelaren Ladislav "GuardiaN" Kovács en av världens absolut bästa spelare. Under åren 2013—2021 var GuardiaN en viktig del i Natus Vincere och Faze Clans framgångsrika femmor.

Efter att ha fått lämna Navi i början av förra året hamnade GuardiaN till slut i Team Singularity och det är ett uttalande av lagkamraten Denis "seized" Kostin som gör att det nu florerar rykten om att slovakens karriär kan vara över.

I den ukrainske CS:GO-profilen Arseniy "ceh9" Trynozhenkos Telegram-kanal publicerades häromdagen ett citat från seized där han förklarar varför GuardiaN inte varit med i lagets senaste matcher.

"Om slovaken (GuardiaN, reds. anm.) är på bänken? Jag vet inte om det vore rätt att svara på den frågan innan något är officiellt, men Ladislav vill inte spela CS överhuvudtaget. Åtminstone inte just nu. Han har sagt att han inte ska spela mer i år, men vi vet alla att han troligtvis aldrig kommer att spela igen", säger seized enligt ceh9.

Något officiellt uttalande från GuardiaN eller Team Singuarity har ännu inte publicerats. Under sin långa karriär har GuardiaN förlorat tre Major-finaler men också vunnit 13 stora LAN-finaler, bland annat Eleague 2017, den fjärde säsongen av ESC och Epicenter 2018.

Artikelbild: Pressbild/Epicenter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..