×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Serverbråk när svenskduon protesterar - vill spela närmare Europa

1
Trots nätverksproblem var Tim "susp" Ångström matchens bästa spelare.
Sedan Wildcard värvade svenskduon Tim "susp" Ångström och Love "phzy" Smidebrant har det gått galant för laget, som vunnit 76% av alla kartor de spelat för laget. Men svenskduon är fortfarande bosatta i Sverige, vilket skapar ping-problem när de ska spela på amerikanska servrar.

Enligt CS-sajten Dust2.us upplevde svenskduon nätverksproblem under gårdagens match mot NRG Esports i onlinetävlingen NA Revival Series #2. susp hade så mycket som 120 ping. Matchen behövde därmed pausas, varefter en serverplats inte kunde bestämmas mellan lagen. Det är vanligt att spela på en server i mitten av landet så att samtliga spelare kan ha så bra ping som möjligt, men Wildcard protesterade och ville ha en server på östkusten, närmare Europa.

Slutligen fick Wildcard som de ville och matchen fortsatte att spelas, denna gång på en server i Miami. I en extremt jämn 2-1-vinst tog dock NRG hem vinsten. Alla tre kartor avslutades 13-11, så jämnt som det kan bli. Serverns bästa spelare var dock susp, som tog hem 60 frallor på alla tre kartor trots ping-problemen. NRG gickdärmed vidare till turneringens final och vann därefter hela tävlingen, medan Wildcard slutade på en delad tredje/fjärde plats.

Se susps 1v4-clutch under matchen:


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..