×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

susp klar för nytt lag — blir en av Metizports största försäljningar

1
Svensken har hittat ett nytt hem.
Tidigare i maj transferlistades Tim "susp" Ångström av Metizport. Nu meddelar den norskägda organisationen att 19-åringen sålts till en annan organisation.

"Tim har varit en gamechanger för oss, lyft och drivit vår klubb till en högre nivå. Han har verkligen växt mycket som spelare och jag är övertygad om att han kommer att ha en enorm inverkan på sitt nya lag. Lycka till i dina framtida ansträngningar, Tim", skriver organisationen i ett pressmedelande.

I pressmeddelandet framgår det inte vilket lag det handlar om och huvudpersonen i fråga har inte heller annonserat det ännu. Men Metizport skriver att försäljningen är en av organisationens största hittills där övergångssumman i norska kronor ska vara sexsiffrig och kan stiga ytterligare.

Svensken anslöt till Metizport i december förra året tillsammans med Erik "ztr" Gustafsson och ersatte Hannes "hns" Johansson och Alfred "RuStY" Karlsson. Tidigare i veckan stod det även klart att ztr har transferlistats av organisationen.

Metizport nu:
Adam "adamb" Ångström
Jack "Jackinho" Ström Mattsson
Linus "nilo" Bergman
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora

Ahmed "abdi" Abdi (coach)

Erik "ztr" Gustafsson (transferlistad)


Artikelbild: Daniel Sandström och Metizport/Pressbild
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..