×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Officiellt: susp och phzy värvas av Wildcard

1
Den svenska stjärnduon ansluter till amerikanska laget.
Nu är det officiellt: Tim "susp" Ångström och Love "phzy" Smidebrant går internationella när de ansluter till den amerikanska organisationen Wildcard. Det var för knappt en månad sedan som de första ryktena kring värvningen av svenskduon började, men nu är det bekräftat att spelarna kommer att flytta till USA för att fortsätta sina karriärer på amerikansk mark:

"Taggad på att dela nyheterna med er alla att jag gått med i Wildcard! Ett nytt äventyr i en ny kontinent, känns bra att ha susp med mig. Let's fucking go", skriver phzy i ett inlägg på X.


21-årige AWPern phzy har tidigare spelat i Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas. Därefter representerade spelaren Sangal Esports under en kortare period för att sedan flytta till Kina och ansluta till Rare Atom. Nu flyttar Sveriges stjärnawper igen, denna gång till USA.

19-årige susp är likaså ett bekant ansikte. Tillsammans med sin tvillingbror Adam "adamb" Ångström har susp spelat för Metizport under våren. Spelaren förpassades dock till bänken i ett oväntat och kritiserat beslut, och det var då okänt var spelaren skulle gå. Det blev senare bekräftat att spelaren hade sålts till en organisation, som vi nu vet var Wildcard.

"Glad att meddela att jag ansluter till Wildcard! Också glad att jag har phzy med mig, och vi är ivriga att ta oss an nya möjligheter och utmaningar som väntar oss på detta spännande äventyr.", skriver susp om värvningen.

Lagets första match är redan nu på tisdag, då Wildcard tävlar i ESL Challenger League. Matcherna är schemalagda att spelas 02:00 på natten, svensk tid.

Wildcard är nu:
Peter "stanislaw" Jarguz
Love "phzy" Smidebrant
Josh "JBa" Barutt
Aran "Sonic" Groesbeek
Tim "susp" Ångström

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..