×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Oväntade draget — Metizport transferlistar susp

1
Tim "susp" Ångström kommer inte att fortsätta sin karriär i Metizport.
Efter flera starka insatser i bland annat kvalen till Blast Premier och IEM Dallas har Metizport under våren växt till att bli Sveriges högst rankade CS-lag. Trots framgångarna väljer den norskägda organisationen nu att göra ändringar i sin femma.

Det är en av organisationens senaste tillskott, Tim "susp" Ångström, som nu bänkas och transferlistas. Det meddelar Metizport genom inlägg på sociala medier idag.

"Metizport meddelar beslutet att transferlista Tim 'susp' Ångström, vilket betyder att han inte längre är en del av vår aktiva CS2-femma. Vi vill tacka Tim för hans ändlösa insats för klubben och önskar honom inget annat än det bästa för framtiden", skriver organisationen i inlägget.susp anslöt till Metizport i december förra året tillsammans med Erik "ztr" Gustafsson efter att Hannes "hns" Johansson och Alfred "RuStY" Karlsson fått lämna organisationen. Någon ersättare för susp har ännu inte presenterats.

Metizport är nu:
Erik "ztr" Gustafsson
Adam "adamb" Ångström
Linus "nilo" Bergman
Jack "Jackinho" Ström Mattsson

Ahmed "abdi" Abdi (coach)

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Blast/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..