×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Streamern Amouranth blir delägare i Wildcard - förväntas värva phzy och susp

1
Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström kan snart spela under ledning av en världskänd streamer och Onlyfans-modell.
Under veckan har det ryktats att de svenska spelarna Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström snart ska värvas av den amerikanska organisationen Wildcard. Nu har den populära men kontroversiella streamern och Onlyfans-modellen Kaitlyn ‘Amouranth’ Siragusa blivit delägare av organisationen.

Detta är inte första gången som en populär Twitch-streamer investerar i esport. Charles Christopher "MoistCr1TiKaL" White med 15,2 miljoner prenumeranter på Youtube lanserade sin egen esport-organisation 2021 med lag i bland annat Valorant och Rocket League.

"Jag har alltid haft ett öga på esport. Jag har beundrat vad andra skapare som Disguised Toast och MoistCr1TiKaL har gjort med sina egna organisationer. När jag pratade med organisationer och gjorde efterforskningar kändes Wildcard som den bästa möjligheten att hjälpa till att forma en växande organisation", berättar Amouranth i pressmeddelandet.

Om ryktena slår igenom betyder detta att de svenska stjärnorna phzy och susp kommer att spela i Wildcard under ledning av Amouranth. Laget bänkade nyligen två amerikanska spelare som nu förväntas ersättas av den svenska duon. Amouranth har också lovat att sända matcher som Wildcard spelar, men det är ännu oklart om detta inkluderar organisationens CS-matcher.

Detta är inte första gången som Amouranth har utforskat affärsmöjligheter utanför streamingvärlden. Hon har bland annat lanserat en egen öl, köpt flera bensinstationer och äger en egen fruktträdgård.

Se videon där Amouranth presenteras som delägare:


Artikelbild: Pressbild/Wildcard Gaming och Fragbite
Videokälla: Thunderpick Bitcoin Series/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..